Junioři skupinu o postup začali prohrou, na ledě Vítkovic vyšli střelecky naprázdno

Z l í n - Zlínští junioři dnes započali svůj boj o postup do play - off, ve kterém odehrají za 27 dní deset utkání. Na to první se dnes vydali na led aktuálně nejlepšího celku Vítkovic, a favorit svou roli potvrdil. Ševci ovšem dlouho odolávali a zlomila je až branka v poslední minutě druhé části. Druhým gólem pojistil výhru Ostravanů Ballner a při zlínském power - play pečetil zisk tří bodů pro domácí Blahuta. Další zápas čeká berany již ve čtvrtek, kdy na svém ledě hostí brněnskou Kometu.
45.kolo, út 10.2.2015, ČEZ Aréna Ostrava
Vítkovice
Zlín
3:0
(0:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 40. Kuťák (Ollender, Puzič), 46. Ballner (Blahuta, Weinhold), 58. Blahuta. Rozhodčí: Trombík – Vengřín, Barteček. Vyloučení: 6:7. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 120. Střely na branku: 29:30. Průběh utkání: 3:0.

Svoboda – Hawlík, Weinhold, Puzič, Charvát, Bail, Rudl – Ballner, Rimmel, Gřeš, Illéš, Česlík, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollneder, Beneš, Sysala, Gelnar.

Haloda – Andrýsek, Žabčík, Kobylík, Stuchlík, Procházka, Velčovský -Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Gago, Matula, Hladiš, Werbik.